Christoffer Björkwall
Utvecklare inom Machine Learning
Christoffer Björkwall
Utvecklare inom Machine Learning

Webbsidor

Detta är ett urval av de (fåtal) annonsfinansierade webbsidor jag fortfarande driver. Min plan är att i de fall det är möjligt och relevant implementera lösningar inom maskininlärning hos dem.

KalkyleraMera.se / CountCalculate.com

kalkylera mera skärmavbild

Mycket välbesökt sajt om kalkyler och beräkningar inom ekonomi, kropp och hälsa samt vardagliga och fullständigt onödiga saker.

www.kalkyleramera.se

Presenttips.se

presenttips.se

Presenttipssida där man fyller i information om personen (ålder, intressen, personlighet mm) som ska få en gåva och får ett specialanpassat presenttips för just den personen.

www.presenttips.se

StormChasingUSA.com

storm chasing usa

Storm chasing handlar om att jaga tornados och superstormar i USA. Detta är en populär guide till hur det fungerar och vilka tour-operatörer som handhar dessa resor.

www.stormchasingusa.com

Köpa.se

köpa.se

Köpa.se bygger på att när man i köpbeslutsprocessen verkligen vill köpa något så vill man bara ha ett fåtal bra val. Köpa.se tar fram rekommenderade produkter och butiker och motiverar varför de är bra.

www.köpa.se

SmartHemGuiden.se

smart hem guiden

SmartHemGuiden.se är en nybörjarguide och artikeldatabas som hjälper dig som vill komma igång med hemautomation och att bygga ett smart hem men inte riktigt vet hur du ska göra.

smarthemguiden.se

TalesOfTrips.com

tales of trips

TalesOfTrips.com är min privata reseblogg där jag skriver (snarare skrev) om resor jag gör. Tanken är att överföra mina gamla reseberättelser dit en vacker dag.

talesoftrips.com